Στήριξη του Συλλόγου ΑμΕΑ «Αρωγή» από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γιώργο Τσίγκα

12 Οκτωβρίου, 2015 17:25 Επιμέλεια: /

giatros_DCE

Στην σημαντική πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Αρωγή» Ν. Τρικάλων, προκειμένου να συγκεντρωθούν  όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια ώστε να βοηθηθούν τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα συνεισφέρει ενεργά και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Στην σημερινή εκδήλωση του Τρικαλινού Συλλόγου Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία «Αρωγή» που κατάφερε να μαζέψει χιλιάδες καπάκια παραβρέθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, ο οποίος αφού  συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελένη Καϊμά καθώς και τα Μέλη του Συλλόγου άλλα και τους εθελοντές Κωνσταντίνο Πλευρά και Παναγιώτα Τεκιστιφμά δήλωσε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στηρίζει την συλλογή πλαστικών καπακιών δείχνοντας εμπράκτως  την αλληλεγγύη μας στα άτομα με κινητικά προβλήματα».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.