Στήριξη νέων !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
7 Δεκεμβρίου 2018, 08:08

«Έστω και ένα ευρώ να γλυτώσουν οι συνταξιούχοι είναι θετική εξέλιξη», ανέφερε η ΓΣΕΕ κατά τη διαδικασία ακρόασης φορέων στη συζήτηση του νομοσχεδίου με την κατάργηση διατάξεων για τη μείωση συντάξεων. Όλοι οι φορείς υπογράμμισαν ότι οι συνταξιούχοι έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος που δεν τους αναλογεί στην κρίση και επέκριναν τον νόμο Κατρούγκαλου γιατί, όπως είπαν, μετατρέπει τις συντάξεις σε επιδόματα φτώχειας.

Τί απάντησε η Κυβέρνηση δια του αρμοδίου Υπουργού ; Ότι «εξακόσιες είκοσι χιλιάδες παλιοί συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις στις συντάξεις τους . Αναμφίβολα στα χρόνια της μνημονιακής κρίσης οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι ήταν τα μεγάλα θύματα  και κάποιες  κατάφορες αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν . Ωστόσο σ΄ αυτήν την χώρα κάποτε πρέπει να μιλήσουμε  για το μέλλον και το μέλλον το προσδιορίζουν οι νέοι μας που συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό .

Αυτό σταματά  μόνο με άσκηση πολιτικών που  στηρίζουν την ανάπτυξη και με την βοήθεια που πρέπει να παρέχει το κράτος σε νέους επαγγελματίες να στήσουν επιχειρήσεις !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .