Στήριξη από την Βουλευτή Παν. Διρτσέλη για το αναρριχητικό κέντρο Χασίων έλαβε η Ομάδα Πρωτοβουλίας Χασιωτών

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
9 Νοεμβρίου 2015, 08:01

Ολόθερμη στήριξη βρήκαν στο πρόσωπο  της  Βουλευτή του Νομού  μας Παναγιώτας Δριτσέλη  στο θέμα του Αναρριχητικού Κέντρου Χασίων  τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν το Σάββατο το βράδυ στην Καλαμπάκα .

Να σημειωθεί ότι η Βουλευτής ανταποκρίθηκε στο αίτημα συνάντησης που είχε υποβάλλει  η Διοικούσα Επιτροπή η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο  της προσπάθειας προώθησης και ένταξης  χρηματοδότησης της σχετικής μελέτης .

Η κυρία Δριτσέλη ανταποκρινόμενη ασμένως στο αίτημα συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Γιάννη Καραθανάση , Χαράλαμπο Ζούζουλα και Αποστόλη Γκαντέλα οι οποίοι  την ενημέρωσαν  σχετικά με το θέμα και παράλληλα της παρέδωσαν αντίγραφο της επικαιροποιημένης μελέτης ώστε να την αξιοποιήσει στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής της δράσης .

Μιλώντας ο πρόεδρος της Δ.Ε Γιάννης Καραθανάσης ευχαρίστησε  εκ μέρους των μελών της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χασιωτών την Βουλευτή για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα για συνάντηση ζητώντας την συμβολή της στην προώθηση και ένταξη χρηματοδότησης της μελέτης τονίζοντας πως ως Χασιώτισσα και εκείνη έχει το ίδιο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της περιοχής .

Επίσης την ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες που σχεδιάζει να πάρει η Ομάδα Πρωτοβουλίας  προκειμένου να  προωθήσει  τα θέματα εκείνα που υπηρετούν την Ολοκληρωμένη  Ανάπτυξη  της περιοχής των Χασίων με την οποία σχετίζεται και η μελέτη του Αναρριχητικού Κέντρου Χασίων .

Από την πλευρά  του ο Χαράλαμπος Ζούζουλας τόνισε ότι  το συγκεκριμένο έργο μπορεί  ,αν ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί  η μελέτη , να συμβάλλει τα μέγιστα , φυσικά σε συνδυασμό με το παραδοσιακό μονοπάτι Ξηροκάμπου – Κακοπλευρίου αλλά και την αξιοποίηση των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων (Ιστορία , παράδοση , τοπικό οικοσύστημα , πρωτογενής τομέας ) ,  στην  οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των Χασίων.

Η κυρία Δριτσέλη ευχαρίστησε για την ενημέρωση τονίζοντας  ότι ως Χασιώτισσα έχει επιπλέον ενδιαφέρον για την περιοχή υπογραμμίζοντας ότι η δημιουργία και η λειτουργία του αναρριχητικού Κέντρου  Χασίων έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον  και θα πρέπει η συγκεκριμένη μελέτη να ενταχθεί στο πλαίσιο των προγραμμάτων   της Ε.Ε. που βρίσκονται σε εξέλιξη  ζητώντας να είναι ενήμερη για τις επόμενες κινήσεις  της Ομάδας Πρωτοβουλίας αλλά και όταν το θέμα έρθει προς συζήτηση στα αρμόδια όργανα .

Να σημειωθεί  τέλος  ότι στην συνάντηση παραβρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Περιστέρα Χαρτοπούλου , ο κ. Μουργελάς , Ευθ. Ζήκος , Δημ. Πεταράκης ως και άλλα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .