Στην του παρουσίαση του project «Wheeling to help» …… η Καλαμπάκα

2 Δεκεμβρίου, 2015 11:49 Επιμέλεια: /

DSC08053_DCE

Τρία καλά ξωτικά συνόδευσαν τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη την Πέμπτη 26/11 στην του παρουσίαση του project «Wheeling to help» στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου του Μύλου Ματσόπουλου. Ο «εθελοντισμός» στο πρόσωπο του Αλκιβιάδη Χασιώτη ,ο «αθλητισμός» στο πρόσωπο της Ελισσάβετ Μανάκου και το «ταξίδι» στο πρόσωπο της Αιμιλιάνας Αβραάμ. Όλα αυτά σε συνδιασμό με την μεγάλη του δίψα για «ζωή» που την ενσάρκωσε η Ζένια Μπρουζούκη, ξύπνησαν την μόνιμη νεράιδα της ψυχής του την «αγάπη» που ενσάρκωσε η Βίκυ Ιακωβάκη και τον οδήγησαν στην ΦΛΟΓΑ. Εκεί που τα παιδιά και οι γονείς τους συνεχίζουν να χαμογελούν, που δεν χάνουν το κουράγιο και την ελπίδα .Εκεί που το ταξίδι είναι μακρύ, προς το άγνωστο. Ένα τέτοιο ταξίδι ξεκινώντας από Λονδίνο με τελικό προορισμό την Αθήνα, αποφάσισε και έκανε ο Ελπιδοφόρος διασχίζοντας 2500 χιλιόμετρα περνώντας από 8 χώρες σε 35 μέρες με αρχικό στόχο να μαζέψει 10.000 ευρώ για τα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ .Η απόφασή του αυτή έγινε κίνημα αγάπης, άγγιξε όλους μας και το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε είναι 15.654 ευρώ, ή αλλιώς 15.654 φίλους κατά τον Ελπιδοφόρο. Το μεγαλείο η δύναμη και η μαγεία της ψυχής και του σώματος  ξετυλίχθηκαν μπροστά μας στο φιλμάκι των 25 λεπτών. Η συγκίνηση εμφανής στα πρόσωπα όλων. Κρύο, βροχή, ανηφοριές, κατηφοριές, όμως δεν σκέφτηκε στιγμή να τα παρατήσει. Δεν παραιτείσαι από τις απαιτήσεις της ζωής, όσες ανηφοριές κι αν έχει. Ναι δικαιούμαστε να θυμώσουμε να κλάψουμε να φωνάξουμε. Όλα είναι μέσα στη ζωή.
Πέφτεις και σηκώνεσαι. Και ο Ελπιδοφόρος μαζί με την σύντροφό του Δώρα Μπίτση μας έδωσαν το μήνυμα. Τον Δήμο Καλαμπάκας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Λίλα Μπαντέκα. Παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Σ.Κ.Α. Μετεώρων κ. Νίκος Καραγιάννης και ο Γενικός Αρχηγός κ. Γεώργιος Σιούτας.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.