Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων η επιτροπή γονέων για την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
22 Ιουνίου 2016, 09:52

Στα πλαίσια του αγώνα για την αποτροπή εγκατάστασης σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας γονείς των παιδιών του δημοτικού αλλά και του 1ου Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού Καλαμπάκας, πήραν την πρωτοβουλία να προβούν σε διαμαρτυρία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και σε αρμόδιες διευθύνσεις της Περιφέρειας της Θεσσαλίας.

Τα μέλη της επιτροπής των γονέων συγκεντρώθηκαν πριν από λίγο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας όπου και αναχώρησαν για τα Τρίκαλα και τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Εκεί θα παραδώσουν το κείμενο της Διαμαρτυρίας όπου είναι το εξής:

 Το κείμενο της Διαμαρτυρίας:

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι δηλώνουμε την διαμαρτυρία μας για την τοποθέτηση σταθμού βάσης κινητής  τηλεφωνίας  σε μικρή απόσταση μόλις 70 μέτρων από το 3ο Δημοτικό Σχολείο και 120 μέτρα από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Καλαμπάκας.

 

Σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα τα οποία έχουν προκύψει από μακροχρόνιες  έρευνες  και τα οποία  σύντομα θα έρθουν στην δημοσιότητα, όπως αυτά παρουσιάστηκαν  στην ομιλία του  καθηγητή τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Γεωργίου, η ακτινοβολία των κεραιών σε τόση κοντινή απόσταση, έχει τρομακτικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και ιδιαίτερα στην υγεία των παιδιών μας.

 

Σας καλούμε να συμπαρασταθείτε στο δίκαιο αίτημα  μας, ώστε να αποτραπεί η

τοποθέτηση της κεραίας και να διαφυλαχτεί με αυτόν τον τρόπο η υγεία των παιδιών  μας.

 

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .