Στην Π.Υ. Καλαμπάκας Κλιμάκιο της Κ.Ο. Τρικάλων του Κ.Κ.Ε.

27 Σεπτεμβρίου, 2017 10:53 Επιμέλεια: /

DSC_8375

Την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη: Κλιμάκιο της Κ.Ο. Τρικάλων με επικεφαλή τον Αχιλλέα Κανταρτζή μέλος της Κ.Ε.-γραμματέα της Κ.Ο. του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί στις 10 πμ την Π.Υ. Τρικάλων και στις 11,30 πμ την Π.Υ. Καλαμπάκας.

Την Τρίτη 3 Οκτώβρη ώρα 7,30 μμ: Οι ΚΟΒ του ΚΚΕ στο Δήμο Πύλης διοργανώνουν εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην καφετερία «Λέων» στην Πύλη.  Θα παρουσιαστεί η διακήρυξη της Κ.Ε. του ΚΚΕ και θα προβληθεί βίντεο-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Την Κυριακή 8 Οκτώβρη ώρα 12 μ: Εκδήλωση τιμής για την Ρόζα Ιμβριώτη και το παιδαγωγικό φροντιστήριο στην Ελάτη (Τύρνα) στην κεντρική πλατεία.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  27 /9/ 2017                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.