Στην ωραία Σύρα

4 Ιουλίου, 2014 08:11 Επιμέλεια: /

sakellarioy eorti 2_DCE

Αν και πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν την σημερινή δημοτική αρχή , και δεν την βρίσκουν , καθώς ισχυρίζονται , εμείς μαθαίνουμε πως ο δήμαρχος μαζί με τον άλλοτε στενό συνεργάτη του και αντιδήμαρχο Τάσο Κουφοχρήστο βρίσκονται στην ωραία Σύρα προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα πανελλήνιο συνέδριο αναφορικά με την διαχείριση στερεών αποβλήτων .
Θα μου πείτε υπό ποίαν ιδιότητα συμμετέχουν ;
Λοιπόν , συμμετέχουν με την ιδιότητα των μελών της διοίκησης της ΠΑΔΥΘ , ο Δήμαρχος και του μέλους του εποπτικού ο κ. Κουφοχρήστος .
Όμως το ωραίο δεν είναι αυτό αλλά το ότι ίσως η ωραία Σύρα μάλλον μπορεί συμβάλλει ώστε να επαναθερμανθούν οι – πολιτικές – σχέσεις των δύο άλλοτε στενών συνεργατών που ασφαλώς είναι κοινό μυστικό ότι πλέον δεν υφίστανται .
Αγαπητοί μου , απολαύστε τις στιγμές στην ωραία Σύρα , χαλαρώστε , και αφήστε ότι σας χωρίζει στην πάντα !!!
Η πολιτική έχει και το « Μέα Κούλπα» , ή κατά το Ελληνικότερον , γυρίσματα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.