Στην Κοζάνη για τη ΔΕΗ ο Κώστας Σκρέκας

admin
admin
11 Ιουλίου 2016, 12:03

Ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας ήταν προσκεκλημένος και μίλησε σε εκδήλωση του σωματείου εργαζομένων στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας «Σπάρτακος» στην Κοζάνη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Τομεάρχης Ενέργειας του κόμματος.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας κατά τον χαιρετισμό του στάθηκε στον  «σημαντικό ρόλο της ΔΕΗ στην οικονομία και την κοινωνία της χώρας», τονίζοντας παράλληλα την «ανησυχία μας για τις εγκληματικές επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στο ενεργειακό κλάδο που έχει φέρει τη ΔΕΗ στην ώρα μηδέν».

Ο Τομεάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ. ακολουθώντας τις παροτρύνσεις του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωσε ότι «έχουμε ξεκινήσει έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους αναφορικά με το ενεργειακό τοπίο και τη ΔΕΗ. Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η ενεργειακή ασφάλεια και επάρκεια της χώρας, με ανταγωνιστικές τιμές ενέργειας για να υποστηριχθεί η παραγωγική βάση της χώρας και να διασφαλιστεί η μακροχρόνια βιώσιμη ανάπτυξη στον τόπο μας. Γι’ αυτό και χρειαζόμαστε μια υγιή, βιώσιμη και ανταγωνιστική ΔΕΗ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .