Στην Κορομηλιά ο Δήμαρχος Καλαμπάκας – Επιθεώρησε τον Βιολογικό Σταθμό και τις εγκαταστάσεις του

14 Ιουνίου, 2015 09:53 Επιμέλεια: /

koromilia 3 + sinanis - Αντιγραφή_DCE

Στον οικισμό Κορομηλιάς μετέβη χθες το πρωί ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης , για να δει από κοντά τυχόν πρόβλημα που δημιουργείται από την μεταφορά των λημμάτων στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Σταθμού , που δυστυχώς δεν λειτουργεί.

Να θυμίσουμε ότι το θέμα ανακινήθηκε μετά από την απαίτησης των Διαβητών να μεταφερθούν τα λήμματα του οικισμού με ειδικό λάστιχο  που θα κουμπώσει στο δίκτυο Βιολογικού Καθαρισμού Καλαμπάκας.

Ο κος Σινάνης μετέβη στην περιοχή , είδε από κοντά την όλη κατάσταση ( μετά από την καταγγελία των Διαβητών για μόλυνση του περιβάλλοντος και δη των πηγών που υδρεύεται η Διάβα) και περπάτησε στον χώρο που εκβάλλονται τα λήμματα.

Ο Δήμαρχος εξετάζει και  την περίπτωση να γίνουν οι ανάλογες τροποποιήσεις ώστε να λειτουργήσει ο Βιολογικός Σταθμός Κορομηλιάς και να λυθεί το θέμα μια για πάντα.

Επίσημες ανακοινώσεις προφανώς θα γίνουν την αυριανή ημέρα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.