Στην κεντρική Ευρώπη διδάσκει ο καθηγητής Γιάννης Δήμας

2 Φεβρουαρίου, 2017 09:59 Επιμέλεια: /

- 3 P1300006_DCE

Στην κεντρική Ευρώπη βρίσκεται για ένα δωδεκαήμερο ο συντοπίτης μας πανεπιστημιακός δάσκαλος κ. Γιάννης Δήμας και διδάσκει το αντικείμενο των Ελληνικών παραδοσιακών σε μια σειρά 5 σεμιναρίων σε πολιτιστικούς φορείς, ομάδες χορών, και Ακαδημία χορού.

ότι  Στις 27-28-29 Ιανουαρίου δίδασκε στο ιστορικό… Dachau περιοχής Μονάχου Γερμανίας, στις 31 Ιανουρίου δίδαξε στο Brannenburg, στις 1 Φεβρουαρίου δίδαξε στο Rosencheim. Από σήμερα και για ένα τετραήμερο 2-5 Φεβρουαρίου θα διδάσκει σε Tanzakademie στην πόλη Gstadt που βρίσκεται στην λίμνη Chiemsee μεταξύ Μονάχου Γερμανίας και Σάλτσμπουργκ Αυστρίας. Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ολοκληρώνει την διδακτική του “περιοδεία” στην πόλη Κolbermoor περιοχή Βαυαρίας.

Ο στόχος του κ. Δήμα είναι να γίνει κατανοητό στους πολίτες της Ευρώπης ότι παρ όλη την σημερινή κοινωνικο-οικονομική κρίση οι ιστορικές πολιτισμικές αξίες του ελληνισμού επιβιώνουν ως συστατικά στοιχεία της καθημερινότητας των ελλήνων και συνεχίζουν να είναι διαχρονικές!.

- 2 P3190216β_DCE - 3 P1300006_DCE 20170201_134922

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.