Στην Καλαμπάκα

5 Μαρτίου, 2016 08:32 Επιμέλεια: /

sinanis+mixalakis_DCE

Το  ότι η Παρασκευή για την Καλαμπάκα , με αφορμή την  εβδομαδιαία  λαϊκή αγορά ,  είναι μια αφορμή για συναντήσεις  και επικοινωνία , είναι γεγονός . Οπότε η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  χθες στην Καλαμπάκα , μάλλον εντάσσεται σ΄ αυτό το κλίμα .

Ωστόσο όμως η συνάντηση και η συζήτηση με τον δήμαρχο , στο δημαρχείο , όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες  σχετίζονταν τόσο με  την ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ  , όσο και με το προσφυγικό .

Χωρίς να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε  πληροφορούμαστε ότι ο δήμαρχος ανθίσταται  πεισματικά να προτείνει χώρο φιλοξενίας   στην περιοχή ενώ άλλες πληροφορίες  θέλουν να εξετάζεται και η περίπτωση εκμίσθωσης ιδιωτικών χώρων , όπως μη λειτουργούντων κάμπινγκ κ.λ.π.

Είπαμε , μάλλον πρέπει να προετοιμαζόμαστε   για τα χειρότερα , αν οι ροές ενταθούν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.