Στην Καλαμπάκα πραγματοποιούνται αύριο Πανελλήνιοι Σχολικών Αγώνες Ελληνορωμαϊκής-Ελευθέρας Πάλης μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Παραχωρήθηκε πριν λίγο η συνένετευξη τύπου

Βαγγέλης Γκιάτας
5 Μαΐου 2015, 12:50

Στην πόλη της Καλαμπάκας χτυπά η καρδιά του σχολικού αθλητισμού αφού αύριο θα πραγματοποιηθούν Πανελλήνιοι Σχολικών Αγώνες Ελληνορωμαϊκής-Ελευθέρας Πάλης μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας , σχ. έτους 2014-2015.
Στους αγώνες Λυκείων μετέχουν μαθητές-τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1997 – 1998 – 1999. Κατά την ημέρα της συμμετοχής τους, οι μαθητές-τριες των Ενιαίων Λυκείων δεν πρέπει να έχουν υπερβεί τις 114 απουσίες ( Δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες ) και οι μαθητές- τριες των ΕΠΑ.Λ. τις 164 απουσίες αντίστοιχα.
Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές που έχουν δηλωθεί για τους αγώνες ξεπερνούν τις 150 και μαζί με τους συνοδούς οι αφίξεις θα ξεπεράσουν τις 250.
Ο Δήμος Καλαμπάκας έχει μεριμνήσει για την φιλοξενία των αθλητών και των συνοδών , με την βοήθεια επαγγελματιών της περιοχής.
Ήδη οι ξενοδόχοι διέθεσαν 10 δωμάτια που θα φιλοξενήσουν τους διαιτητές των αγώνων , ενώ επαγγελματίας της Καλαμπάκας προσέφερε ένα γεύμα σε όλες τις αποστολές.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος και σε συνεργασία με
την Ε.Ο.Φ.Π , με βάση τους κανονισμούς του αθλήματος.
Οι στολές των αθλητών-τριών θα πρέπει να είναι κατάλληλες για το άθλημα.
Η Διοργανώτρια αρχή έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την αρμόδια αρχή να διεξάγει έλεγχο χρήσης απαγορευμένων ουσιών.
Η Αγωνόδικη Επιτροπή: Θα απαρτίζεται από πέντε (5) μέλη, έναν εκπρόσωπο της Κ.Ο.Ε.Σ.Α., δύο ( 2 ) εκπροσώπους της διοργανώτριας Ο.Ε.Σ.Α. και δύο ( 2 ) εκπροσώπους της οικείας Ομοσπονδίας.
Για ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει η Αγωνόδικος ή η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων κατά περίπτωση.
Για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων ανά κατηγορία βάρους απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων εννέα (9) μαθητών/τριών.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Τετάρτη 06/5/2015 : 11.00 – 12.00 Ιατρική Εξέταση – Ζύγιση
12.30 – 20.00 Αγώνες (Προκριματικά – Τελικά )
Επίσημη Τελετή Έναρξης : 17.00 και αμέσως η έναρξη των τελικών αγώνων
Για τους αγώνες παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου χθες Τρίτη 5 Μαϊου 2015 και ώρα 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» από τους διοργανωτές των πανελληνίων σχολικών αγώνων Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας πάλης μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ, σχολικού έτους 2014 – 2015.
Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ παρέστησαν : α) εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμπάκας β) εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Πάλης γ) εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων,δ) ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Ν.Τρικάλων και ο Ολυμπιονίκης κ. Αβράμης Δημήτριος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .