Στην Καλαμπάκα ο πολύ γνωστός ηθοποιός των 80ς, κ. Λευτέρης Μελέτης

admin
admin
6 Αυγούστου 2015, 18:45

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε ο πολύ γνωστός ηθοποιός των 80ς, κ. Λευτέρης Μελέτης. Πιο συγκεκριμένα, στη γενέτειρά του τη Μεγάλη Κερασιά, απ’ όπου κατάγεται. Συνταξιούχος πλέον, απολαμβάνει τα οφέλη των κόπων, αλλά και την ξεγνοιασιά, στον τόπο που γεννήθηκε. Τα τελευταία χρόνια, ο γνωστός ηθοποιός, επισκέπτεται αρκετά συχνά και για μεγάλο χρονικό διάστημα το χωριό που μεγάλωσε και δηλώνει πανευτυχής, καθώς από την έντονη ζωή της Αθήνας, περνά στην ηρεμία και τη γαλήνη που του προσφέρει η περιοχή μας.
Σήμερα το πρωί βρέθηκε σε γνωστή καφετέρια στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας, με τον Άγγελο Ζγάρα, όπου διατηρούν φιλία μερικών ετών, μιας και ο γνωστός ηθοποιός, του είχε παραχωρήσει μια μικρή συνέντευξη, (για λογαριασμό τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας) στην αρχή της γνωριμίας τους.
Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη εδώ.
Στην παρέα, ήταν και ο γνωστός ηθοποιός, Ζήσης Παπαϊωάννου, όπου και συζήτησαν για αρκετή ώρα, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του σινεμά και του θεάτρου. Επίσης, η κ. Βάσω Κοντοτόλη ιδιοκτήτρια του καφέ Μποέμ και ο κ. Νίκος Γκούντριας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .