Στην Καλαμπάκα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παυλος Χρηστίδης

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
12 Ιουνίου 2018, 18:08

Την Καλαμπάκα επισκέφτηκε σήμερα ο Παύλος Χρηστίδης , Εκπρόσωπος Τύπου  του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κος Χρηστίδης με αφορμή την ομιλία που έχει το βράδυ σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Φρούριο Τρικάλων , βρήκε χρόνο να συναντηθεί με τους Ξενοδόχους και να επισκεφτεί το οινοποιείο Λούδας στην Καλαμπάκα.

Στην Καλαμπάκα η συνάντησης πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο του Κώστα Φαμίση ( υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ ), όπου εκεί τον περίμενε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων κος Σωτήρης Φαμίσης , ο Αντιπρόεδρος κος Γκόγκος και μέλη του Δ.Σ.

Ο κος Φαμίσης ανέλυσε στον κος Χρηστίδη πως έχει η όλη κατάσταση στον Τουρισμό σε ότι αφορά την περιοχή. Ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια οι αφίξεις στην Καλαμπάκα ανεβαίνουν , και όσο οι Ξένοι έρχονται στην Αθήνα , πολλοί εξ αυτών φτάνουν και στην Καλαμπάκα. μάλιστα ο Πρόεδρος Ξενοδόχων έδωσε λεπτομερή στοιχεί για τους επισκέπτες της περιοχής , τα Ξενοδοχεία και  τις κλίνες .

Όμως ο Πρόεδρος είπε ότι δεν είναι όλα ρόδινα για την περιοχή και τους επαγγελματίες αλλά υπάρχουν και πολλά προβλήματα , κυρίως από την υψηλή φορολογία με τα διάφορα χαράτσια που έχουν επιβάλει οι εκάστοτε Κυβερνήσεις .

Ο κος Χρηστίδης άκουσε προσεκτικά τους Ξενοδόχους και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται κοντά τους όπου και όταν χρειαστούν  τον ίδιο όπως και το Κίνημα Αλλαγής.

Έκανε όμως και μια δήλωση σχετικά με το Σκοπιανό

¨Βρισκόμαστε εν μέσω πολύ κρίσιμων εξελίξεων σε ότι αφορά το εθνικό μας θέμα που είναι Σκοπιανό . Το κόμμα μας από την πρώτη στιγμή έχει πάρει σαφή θέση , θέλουμε μια ονομασία για όλες τις χρήσεις , η οποία θα καταπολεμά τον αλυτρωτισμό και την παραχάραξη της ιστορίας. Εδώ και πολλούς μήνες γίνεται ένα παιχνίδι με μικροκομματικά χαρακτηριστικά στην Ελλάδα , πράγμα που έγινε και σήμερα με την συνέντευξη που έδωσε ο κος Καμμένος. Παρ’  όλα αυτά όπως ξεκάθαρα έχει κάνει μέχρι σήμερα η Φώφη Γενηματά , όσε φορές ζητήθηκε η άποψή της , όταν έλθει το θέμα στην Βουλή θα τοποθετηθούμε.  Μέχρι τότε κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με ευαίσθητα εθνικά θέματα και με το συναίσθημα των Ελλήνων Πολιτών. Να σταματήσουμε την συζήτηση που γίνεται εν κρυπτό και να πούμε καθαρές κουβέντες με καθαρές λύσεις>>.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .