Στην Ιερά Μονή Σιαμάδων ο Τοποτηρητής της Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων Μάξιμος

30 Μαρτίου, 2017 21:23 Επιμέλεια: /

siamades maximos (1)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών κ’ Μετεώρων σήμερα  Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 τέλεσε  την ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.

Στην ίδια Μονή βρέθηκαν και μέλη των κύκλων  μελέτης της Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεώς , όπου  πραγματοποίησαν προσκυνηματική  εκδρομή και παρακολούθησαν  την ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μιχαλάκης , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κοσ Γιαννάκος και οι Αντιδημαρχίνες  Καλαμπάκας κυρίες Δρούγκα , Κουκοράβα και Φροσυνάκη.

siamades maximos (4) siamades maximos (3) siamades maximos (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.