Στην γραμματεία αυτοδιοίκησης της ΝΔ ο Γιάννης Κουτσονάσιος

2 Νοεμβρίου, 2016 17:59 Επιμέλεια: /

t-a-2

Με απόφαση του γραμματέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τάσου Γαιτάνη και με την έγκριση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ο γιατρός Γιάννης Κουτσονάσιος αναλαμβάνει ως μέλος στην γραμματεία αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

Ο κ. Κουτσονάσιος είναι δημοτικός σύμβουλος Πύλης και π. Αντιδήμαρχος.

Εκλέχτηκε το 2010 πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πύλης και το 2014 πρώτος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του  στην δημοτική ενότητα από όπου προέρχεται.

Έχει υπηρετήσει την ΝΔ από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΟΝΝΕΔ, Τ.Ε. , ΝΟΔΕ, Τομέα Υγείας του κόμματος  και σήμερα είναι γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Από το 2004-2009 ήταν μέλος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.