Στην Γέφυρα της Διάβας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες (Βίντεο και Φωτό)

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
8 Οκτωβρίου 2016, 14:17

Παρουσία των τριών Κυβερνητικών Βουλευτών του Νομού Τρικάλων κκ. Σάκη Παπαδόπουλου , Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη , του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Κώστα Αγοραστού , Του Αντιπεριφερειάρχη κου Χρήστου Μιχαλάκη , του Δημάρχου Καλαμπάκας κου Χρήστου Σινάνη , Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων , πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών Γιώργου Δέδε στο εργοτάξιο της γέφυρας Διάβας.

Ο κος Δέδες θέλησε να δει από κοντά την γέφυρα που καταστράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο και να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών.

Έμεινε ικανοποιημένος από την ενημέρωση που του έκανε η Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κας Καραγιάννη και δήλωσε αισιόδοξος ότι το έργο θα παραδοθεί γρήγορα.

Στην αναφορά του για το έργο ο κος Δέδες δήλωσε ότι :<< είναι ξεχωριστή χαρά σήμερα που με τον φίλο μου Περιφερειάρχη και τους υπόλοιπους βρισκόμαστε σήμερα εδώ και βλέπουμε ένα έργο να προχωράει και να εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Δύσκολο έργο αλλά είναι υπόδειγμα συνεργασίας μεταξύ όλων μας ( Υπουργείο . Περιφέρεια , Δήμος κ.λ.π.). τόσο η Γραμματεία Υποδομών όσο  η Περιφέρεια και ο Δήμος , με άμεση χρηματοδότηση από το εθνικό πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , να οδηγηθούμε στην Δημοπράτηση και την έναρξη των εργασιών.  Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει επισκεπτόμενος το εργοτάξιο , αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα και καιρού επιτρέποντος θα υπάρξει και γρήγορη παράδοση της οδικής πρόσβασης. Συγχαίρω τους πάντες όσους συντελούν στην κατασκευή του έργου , όπως και την περιφέρεια για και τον Δήμο για την καλή συνεργασία >>.

Στην Δήλωση του ο Περιφερειάρχης κος Αγοραστός ανέφερε ότι είναι ευχάριστο που ο κος Δέδες επισκέπτεται την περιοχή , γιατί μπορεί να δει και την άλλη Ελλάδα που παλεύει , ενώνει τις δυνάμεις της για να κερδίσει το μέλλον. Το έργο αυτό με σοβαρότητα και υπευθυνότητα  έφτασε σήμερα να κατασκευάζεται παρότι  κάποιες φωνές διαλαλούσαν περί του αντιθέτου. Είναι έργο πρότυπο που μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγιναν οι μελέτες είπε, ευχαριστώντας το Υπουργείο. Δεν γίνεται απλώς αποκατάσταση της γέφυρας ανέφερε , αλλά αποκαθίσταται περαιτέρω η ασφάλεια της. Την ζημιά την εκλάβαμε ως  ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καλύτερο και πιο ασφαλή.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης ευχαρίστησε τον Γ.Γ. κο Δέδε και μίλησε για την άψογη συνεργασία Περιφέρειας , βουλευτών και Δήμου. Είναι ένα έργο που διδάσκει σε όλους ότι η καλή συνεργασία είναι το παν για την σύντομη και καλή κατασκευή ενός έργου.

Στην τοποθέτηση του ο Βουλευτής κος Σιμορέλης ανέφερε ότι η συνεργασία πολλών παραγόντων έφερε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε πλέον πάνω στην γέφυρα σε λίγους μήνες.

Όλοι πρέπει να εξάρουμε την καλή συνεργασία και την ταχύτητα της διαδικασίας για το συγκεκριμένο έργο , ανέφερε η Βουλευτής κα Παναγιώτα Δριτσέλη. Είναι ένα σημαντικό έργο για την καθημερινότητα είπα , και δήλωσε την χαρά της και για τις θετικές εξελίξεις για τον Αυτοκινητόδρομο Ε-65. Πρέπει να διεκδικήσουμε την ολοκλήρωση του έργου και την επόμενη φορά που ο κος Δέδες θα έλθει στην περιοχή , αυτό να γίνει για να ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών για το κομμάτι Καλαμπάκα – Εγνατία.

Τέλος ο Βουλευτής κος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι όταν η Πολιτεία βάζει ως προτεραιότητα τον Άνθρωπο , τα αποτελέσματα είναι άριστα. Η πολιτεία και όλοι οι φορείς συνεργάστηκαν άψογα για να έχουμε ένα έργο πιο ασφαλή από αυτό που καταστράφηκε. Αναφέρθηκε και στον περιφερειακό δακτύλιο την Καλαμπάκας που εντάχθηκε όπως είπε. Η βοήθεια την Πολιτείας είναι  ξεκάθαρη και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή.

 

dades-gefyra-1 dades-gefyra-2 dades-gefyra-3 dades-gefyra-4 dades-gefyra-5 dades-gefyra-6 dades-gefyra-7 dades-gefyra-8 dades-gefyra-9 dades-gefyra-10 dades-gefyra-11 dades-gefyra-12 dades-gefyra-13 dades-gefyra-14 dades-gefyra-15 dades-gefyra-16 dades-gefyra-17 dades-gefyra-18 dades-gefyra-19 dades-gefyra-20 dades-gefyra-21 dades-gefyra-22 dades-gefyra-23 dades-gefyra-24 dades-gefyra-25 dades-gefyra-26 dades-gefyra-27 dades-gefyra-28 dades-gefyra-29 dades-gefyra-30 dades-gefyra-31 dades-gefyra-32 dades-gefyra-33 dades-gefyra-34 dades-gefyra-35 dades-gefyra-36 dades-gefyra-37 dades-gefyra-38 dades-gefyra-41 dades-gefyra-42 dades-gefyra-43 dades-gefyra-44 dades-gefyra-45 dades-gefyra-46 dades-gefyra-47 dades-gefyra-48 dades-gefyra-49

 

 

  • JJJ

    ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΙΝΑ. ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ , ΧΑΘΗΚΕΣ. ΠΑΡΕ ΤΑ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .