Στην ΕΡΤ 1 ο Κώστας Σκρέκας

13 Οκτωβρίου, 2016 00:13 Επιμέλεια: /

skrekas-vouli

Για τις τεράστιες δυνατότητες της χώρας μας μέσα στο παγκόσμιο περιβάλλον μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1 ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.

«Η Ελλάδα» είπε «λόγω και της γεωγραφικής της θέσης έχει ανάγκη συμμαχιών με γειτονικά Κράτη τα οποία θα σέβονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας». Σημείωσε ότι «σαν Ελλάδα θα πρέπει να επιδιώκουμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις αυτές ώστε να έχουμε όσο περισσότερους προμηθευτές μπορούμε και αγωγοί φυσικού αερίου να περάσουν από τη χώρα μας. Σ’ αυτό το πλαίσιο προχωρά ήδη η κατασκευή του αγωγού ΤΑΜΡ, ο οποίος φέρει την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά, για να μην ξεχνιόμαστε».

«Από εκεί και πέρα η κινητοποίηση της διασποράς και του απόδημου Ελληνισμού είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας» συνέχισε την τοποθέτησή του ο κ. Κ. Σκρέκας τονίζοντας ότι «πρέπει να ξανακερδίσουμε ως πολιτικό σύστημα την εμπιστοσύνη εκτός των κατοίκων της χώρας και άλλων 10 εκατομμυρίων οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό». Τέλος ο Πρώην Υπουργός αναφέρθηκε στο ζήτημα των «αντικινήτρων» τα οποία διώχνουν τους νέους μας, αλλά και τις επιχειρήσεις από τη χώρα. «Αυτή τη στιγμή» είπε « βιώνουμε μια τεράστια κρίση σε όλα τα επίπεδα και με την υπερφορολόγηση της Κυβέρνησης δυστυχώς ακόμη περισσότερα νέα παιδιά και επιχειρήσεις φεύγουν για το εξωτερικό. Οφείλουμε να σταματήσουμε αυτή την αιμορραγία με συγκεκριμένες ενέργειες, μείωση των φορολογικών συντελεστών και παροχή επενδυτικών κινήτρων για τους νέους».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.