Στην εκδήλωση του Λαογραφικού & Μορφωτικού Συλλόγου Παναγίας Καλαμπάκας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος ο Απόστολος Κολίτσας

8 Ιουνίου, 2017 09:00 Επιμέλεια: /

Untitled

Στην εκδήλωση του Λαογραφικού & Μορφωτικού Συλλόγου Παναγίας Καλαμπάκας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος ,στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ,στον Συνοικισμό Κουτσούφλιανη ( Παναγίας ) βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Απόστολος Κολίτσας.

Ο κ. Κολίτσας στον χαιρετισμό του τόνισε:

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!

Αρχικά θα ήθελα να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς και τα χρόνια πολλά του περιφερειάρχη μας Κ Αγοραστού και του αντιπεριφερειάρχη μας Κ Μιχαλάκη.

Χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση και θα ήθελα να συγχαρώ προκαταβολικά τους διοργανωτές της για την τόσο  σημαντική συμβολή τους στη διατήρηση της παράδοσης μας.

Όπως όλοι οι Έλληνες νιώθουμε, ελληνικό έθνος σημαίνει ιστορία, θρησκεία-Ορθοδοξία,  παράδοση, ενώ το μοναδικό μέσο για να διαιωνίσει τη τριαδική του αυτή υπόσταση δεν είναι άλλο από την ελληνική οικογένεια.

Βλέπω λοιπόν καθημερινά ανθρώπους να πασχίζουν πολύ, πάρα πολύ, ενώ η μόνη τους ικανοποίηση είναι να βλέπουν τη νέα γενιά, να βλέπουν τα παιδιά τους να δημιουργούν τη δική τους άξια οικογένεια. Να τα βλέπουν να προκόβουν.

Δυστυχώς κάποιοι σήμερα προσπαθούν αυτό να  μας το στερήσουν, δημιουργώντας μια αυξανόμενη ηττοπάθεια που διαλύει την επαναστατική μας ορμή σαν κοινωνία.

Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, να αλλάξουμε πρότυπα, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο έτσι ώστε να κρατήσουμε ψηλά την πολύτιμη αξία της ελληνικής οικογένειας.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι όλοι μας να απολαύσουμε τη σημερινή όμορφη εκδήλωση.

 

Απόστολος Κολίτσας

Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.