Στην διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου “ITFA” συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

23 Φεβρουαρίου, 2016 09:25 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Στην διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου » ITFA » συμμετείχε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων με έδρα τα Μετέωρα φιλοξενούμενη στο σταντ της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η έκθεση διοργανώθηκε το τριήμερο 18 – 21 Φεβρουαρίου 2016 και την Ένωση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κος Σωτήρης Φαμισης και ο ταμίας κος Σωτήρης Αλεξίου.

Στην φετινή τουριστική περίοδο οι Σέρβοι τουρίστες στην Ελλάδα αναμένεται να προσεγγίσουν τις 800.000 χιλιάδες.

Η περιοχή μας εκπροσωπόντας έναν από τους μεγαλύτερους θρησκευτικούς προορισμούς της χώρας επιχειρεί να προσελκύσει αρκετούς Σέρβους τουρίστες λόγο της κοινής Ορθόδοξης πίστης μας.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.