Στην Αθήνα οι Βλάχοι !!

14 Σεπτεμβρίου, 2015 08:31 Επιμέλεια: /

fata xoros 2013 7_DCE

Στην Αθήνα   επικεντρώθηκε  το ενδιαφέρον  των  απανταχού  βλάχων   καθώς την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου   ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 31ου Πανελλήνιου Ανταμώματος   Βλάχων με την παρουσία 1000 χορευτών . Το φετινό Αντάμωμα  ήταν  αφιερωμένο στα εκατόν πενήντα χρόνια από το θάνατο του Εθνικού Ευεργέτη Ευάγγελου Ζάππα από το Λάμποβο της Ηπείρου.

Εκδηλώσεις  πραγματοποιήθηκαν  στην  πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στο  Ζάππειο Μέγαρο  και  μπροστά στη Σιναία Ακαδημία  και ο Μεγάλος  χορός « Κόρλου Μάρι » στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό  Στάδιο  που  , ειρήσθω εν παρόδω , κατασκευάστηκε με δωρεά του Μεγάλου Εθνικού Ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ από το Μέτσοβο.

Δυναμικό παρόν έδωσε και η ΦΑΤΑ δια της ηγεσίας της , χορευτικών τμημάτων και φυσικά δια του επιτίμου προέδρου Θανάση Μουστάκα που δεν χάνει καμία   βλάχικη εκδήλωση όπου και να γίνεται .

Θανάση  του χρόνου το 32ο  στον Ασπροπόταμο  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.