Στην #ananeosi ο Λιάπης

6 Μαΐου, 2017 17:24 Επιμέλεια: /

Untitled

Μετά την εκδήλωση του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας #ananeosi, που έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Μαίου στον πολυχώρο «Αθηναίς», ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, δήλωσε σχετικά:

 

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνουν πράξη τη δέσμευση για άνοιγμα της Παράταξης στην κοινωνία. Ένα άνοιγμα ουσίας, ποιότητας και εμπιστοσύνης. Νέα στελέχη, με δυνατά βιογραφικά και διαπιστευτήρια αξιοσύνης και επιτυχίας στον επαγγελματικό, επιστημονικό και κοινωνικό στίβο, έρχονται καθημερινά να πυκνώσουν τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από μια διαδικασία που εμπεδώνει την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την ποιοτική αξιολόγηση στην επιλογή των υποψηφίων βουλευτών και κομματικών στελεχών. Σήμερα εξασφαλίζουμε την αξιοκρατία στο κόμμα. Ως αυριανή υπεύθυνη Κυβέρνηση του τόπου, θα εξασφαλίσουμε την αξιοκρατία και στη χώρα. Γιατί στην Ελλάδα μας δεν αξίζει η σημερινή Κυβέρνηση του ψεύδους, της παραπλάνησης, της ανευθυνότητας και της φαυλότητας προσώπων, επιλογών και διαπραγματεύσεων. Η Ελλάδα μας οφείλει να τροχοδρομήσει ξανά στον δρόμο της ανάκαμψης και της αναπτυξιακής προοπτικής. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει πως προτάσσει το εθνικό, έναντι του κομματικού και προσωπικού συμφέροντος. Στη συνολική προσπάθεια για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στις ζωές, την υπευθυνότητα στην καθημερινότητα και το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων και των Ελληνίδων, θα είμαστε όλοι στο πλευρό του, ως απλοί στρατιώτες μιας μεγάλης και ανοιχτής Παράταξης. Μιας Παράταξης που έχοντας μάθει να αποφεύγει τα λάθη του παρελθόντος, με νέα πρόσωπα και με σεβασμό στην διαχρονική προσφορά σημαντικών στελεχών της, δείχνει να προχωρά σε υπεύθυνες και ανανεωτικές τομές και επιλογές που εγγυώνται την ανασυγκρότηση της χώρας και την προοπτική αισιοδοξίας και ανάκαμψης».

 

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD

Ψυχίατρος – Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

Email: chliapis@yahoo.gr

Twitter: @Chris_Liapis

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.