Στην αγορά ο Χρήστος Μιχαλάκης

admin
admin
24 Δεκεμβρίου 2014, 12:21

Την αγορά της πόλης των Τρικάλων, επισκέφθηκε την Τετάρτη 24-12-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Ανάπτυξης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Αθανασίου.

 

Ο κ. Μιχαλάκης συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες για τις τιμές στην λαϊκή και την κρεαταγορά και την ποιότητα των προϊόντων και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ομαλότητα της αγοράς. Όπως ο ίδιος τόνισε οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, υπάρχουν προϊόντα στην τοπική αγορά πολύ καλής ποιότητας και οι καταστηματάρχες μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είχε συγκροτήσει μικτά κλιμάκια ελέγχου για να διασφαλίσει την ομαλή κίνηση της αγοράς και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας, καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών. Έργο των κλιμακίων είναι η παρακολούθηση, η διαπίστωση και ο έλεγχος της σωστής, της νόμιμης και της ασφάλειας των διακινούμενων προϊόντων. Τα κλιμάκια αποτελούνται από γεωπόνους και κτηνιάτρους της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, από επόπτες υγείας και ιατρό της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και από στελέχη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .