Στην αγκαλιά της Ευρώπης

4 Δεκεμβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

laiki kalabakas

Τον κίνδυνο να κατακλυστούν οι αγορές  της Ε.Ε  με τούρκικα  φρούτα και λαχανικά, γεγονός που θα συμβάλλει στο να κατρακυλήσουν οι τιμές τους  , επισημαίνουν οι Έλληνες εξαγωγείς και καλούν τους παραγωγούς και την πολιτεία να είναι σε εγρήγορση ειδικότερα  μετά τις πρόσφατες εξελίξεις . Πράγματι η  ΕΕ παραχώρησε ευνοϊκή μεταχείριση στην αγορά φρούτων και λαχανικών της Τουρκίας μετά την  απαγόρευση  πρόσβασης στην  ρωσική αγορά .

H Ρωσία δημοσίευσε, τον τελικό κατάλογο των τουρκικών προϊόντων των οποίων η εισαγωγή απαγορεύεται από την 1η Ιανουαρίου 2016, ο οποίος  περιλαμβάνει ντομάτες, κρεμμύδια, κουνουπίδια, μπρόκολα, αγγούρια, σταφύλια, μήλα, αχλάδια, βερίκοκα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, φράουλες, πορτοκάλια και μανταρίνια.

Αγαπητοί μου , όταν η διπλωματία της Ε.Ε.  σπεύδει  να εναγκαλισθεί  την Τουρκία και να εναποθέσει  τις ελπίδες στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών  ροών προς τις χώρες της Ε.Ε ,  αυτά και άλλα πολλά  έχουν να δουν τα μάτι    μας  !!! Ωστόσο η διπλωματία βλέπει πίσω και πάν από οικονομίες και αγορές .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.