Στην αγκαλιά της Ευρώπης

4 Δεκεμβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

laiki kalabakas

Τον κίνδυνο να κατακλυστούν οι αγορές  της Ε.Ε  με τούρκικα  φρούτα και λαχανικά, γεγονός που θα συμβάλλει στο να κατρακυλήσουν οι τιμές τους  , επισημαίνουν οι Έλληνες εξαγωγείς και καλούν τους παραγωγούς και την πολιτεία να είναι σε εγρήγορση ειδικότερα  μετά τις πρόσφατες εξελίξεις . Πράγματι η  ΕΕ παραχώρησε ευνοϊκή μεταχείριση στην αγορά φρούτων και λαχανικών της Τουρκίας μετά την  απαγόρευση  πρόσβασης στην  ρωσική αγορά .

H Ρωσία δημοσίευσε, τον τελικό κατάλογο των τουρκικών προϊόντων των οποίων η εισαγωγή απαγορεύεται από την 1η Ιανουαρίου 2016, ο οποίος  περιλαμβάνει ντομάτες, κρεμμύδια, κουνουπίδια, μπρόκολα, αγγούρια, σταφύλια, μήλα, αχλάδια, βερίκοκα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, φράουλες, πορτοκάλια και μανταρίνια.

Αγαπητοί μου , όταν η διπλωματία της Ε.Ε.  σπεύδει  να εναγκαλισθεί  την Τουρκία και να εναποθέσει  τις ελπίδες στην αντιμετώπιση των μεταναστευτικών  ροών προς τις χώρες της Ε.Ε ,  αυτά και άλλα πολλά  έχουν να δουν τα μάτι    μας  !!! Ωστόσο η διπλωματία βλέπει πίσω και πάν από οικονομίες και αγορές .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.