Στην Αγιά Μαρίνα Τζούρτζιας

20 Ιουλίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

7949_DCE

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Τζουρτζιώτες έδωσαν , παρά τις δυσκολίες που επέβαλε στην καθημερινότητά  μας η Τραπεζική αργία και το κάπιταλ κοντρόλ  , δυναμικό παρόν στο πανηγύρι της Αγιά Μαρίνας .

Σύσσωμη η διοίκηση της Φ.Α.Τ.Α με την πρόεδρο Αποστολία Κούτσια , τον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Μουστάκα  και τα άλλα μέλη του Δ.Σ  ,  φυσικά  τον επίτιμο πρόεδρο Θανάση Μουστάκα , τον Μητροπολίτη Αυλώνος  Χριστόδουλο και πλήθος  επισκεπτών από τα χωριά του Ασπροποτάμου παραβρέθηκαν στην πανηγυρική  Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα  ναό της Αγιάς Μαρίνης  , που ως γνωστόν αποτελεί κτητορικό ναό της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας .

Και βέβαια  ευλογημένοι  όντας  από την Αγία Μαρίνα  ακολούθησε τράπεζα με φαγητό μαγειρεμένο σε καζάνι , παραδοσιακός χορός , όπως επιτάσσει το έθιμο  , και όλα κύλισαν όμορφα , απλά και ωραία !!!

Και του χρόνου καλύτερα αγαπητοί μου !!!

Φωτό diodoros.net

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.