Στη Βουλή

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
12 Ιουνίου 2015, 00:56

Στην Βουλή , πληροφορούμε ότι έφερε  το πρόβλημα με το πόσιμο νερό στο Μαυρέλι με σχετική ερώτηση  που κατέθεσαν  Βουλευτές του Κ.Κ.Ε  οι οποίοι μεταξύ άλλων επισημαίνουν   την ακαταλληλότητα  του λιγοστού νερού  που υπάρχει από φράγμα που έγινε το 1976 το οποίο δεν περνάει από κανένα φίλτρο, το δε δίκτυο (δεξαμενές και σωληνώσεις) είναι παμπάλαιο και δεν συντηρήθηκε σχεδόν ποτέ κανονικά. Οι κάτοικοι του χωριού αναγκάζονται για πόσιμο και στη μαγειρική να χρησιμοποιούν το νερό από 2 βρύσες το οποίο θεωρείται επίσης κατάλληλο .

Αυτά ισχυρίζονται στην ερώτησή τους και από μια άποψη κάνουν αυτό που μπορούν στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και ελέγχου . Όμως η λύση στο πρόβλημα  δεν θα προκύψει   από την Βουλή αλλά από τον θεσμό  που έχει την κύρια  ευθύνη και αυτός είναι η τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμος Καλαμπάκας ) .

Εκεί  θα πρέπει να κυοφορηθούν οι ενδεδειγμένες πρωτοβουλίες  κάτι που μάλλον φαίνεται να συμβαίνει αν λάβουμε αφορμή από την επίσκεψη του Δημάρχου στο    Μαυρέλι . Το θέμα είναι ότι αυτές οι πρωτοβουλίες και κυρίως αυτές οι λύσεις θα πρέπει να προκύψουν  άμεσα .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .