Στη Βουλή

12 Ιουνίου, 2015 00:56 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Στην Βουλή , πληροφορούμε ότι έφερε  το πρόβλημα με το πόσιμο νερό στο Μαυρέλι με σχετική ερώτηση  που κατέθεσαν  Βουλευτές του Κ.Κ.Ε  οι οποίοι μεταξύ άλλων επισημαίνουν   την ακαταλληλότητα  του λιγοστού νερού  που υπάρχει από φράγμα που έγινε το 1976 το οποίο δεν περνάει από κανένα φίλτρο, το δε δίκτυο (δεξαμενές και σωληνώσεις) είναι παμπάλαιο και δεν συντηρήθηκε σχεδόν ποτέ κανονικά. Οι κάτοικοι του χωριού αναγκάζονται για πόσιμο και στη μαγειρική να χρησιμοποιούν το νερό από 2 βρύσες το οποίο θεωρείται επίσης κατάλληλο .

Αυτά ισχυρίζονται στην ερώτησή τους και από μια άποψη κάνουν αυτό που μπορούν στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και ελέγχου . Όμως η λύση στο πρόβλημα  δεν θα προκύψει   από την Βουλή αλλά από τον θεσμό  που έχει την κύρια  ευθύνη και αυτός είναι η τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμος Καλαμπάκας ) .

Εκεί  θα πρέπει να κυοφορηθούν οι ενδεδειγμένες πρωτοβουλίες  κάτι που μάλλον φαίνεται να συμβαίνει αν λάβουμε αφορμή από την επίσκεψη του Δημάρχου στο    Μαυρέλι . Το θέμα είναι ότι αυτές οι πρωτοβουλίες και κυρίως αυτές οι λύσεις θα πρέπει να προκύψουν  άμεσα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.