Στη βελτίωση του δρόμου προς τη Μηλιά Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

8 Ιουνίου, 2017 18:20 Επιμέλεια: /

mixalakis-agorastos

Τη σύμβαση προϋπολογισμού 150.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός : «Βελτιώνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Στη βελτίωση του δρόμου προς τη Μηλιά Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου. Συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Βελτίωση ασφαλτόστρωση δρόμου προς Μηλιά», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πόρους ΚΑΠ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με τη σύμβαση αυτή βελτιώνουμε την προσβασιμότητα στο δρόμο για τη Μηλιά, πραγματοποιώντας ασφαλτόστρωση και τεχνικές παρεμβάσεις, όπου απαιτείται. Ο δρόμος αυτός, στην περιοχή του Ασπροποτάμου, παρουσίαζε καθιζήσεις και με την παρέμβασή μας αυτή επιθυμούμε να καλυτερεύσουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και να στηρίξουμε τους κατοίκους της υπαίθρου στις καθημερινές τους μετακινήσεις».

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να γίνουν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών και οδοστρωσίας σε μήκος 800 m περίπου στον υπάρχοντα δρόμο προς Μηλιά. Προβλέπονται οι εξής εργασίες:

Α. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών για την βελτίωση της οριζοντιογραφίας και της μηκοτομής του δρόμου. Το πλάτος της υποδομής σε ευθυγραμμία θα είναι περίπου 6 m  (εκσκαφή ορυγμάτων – επιχωμάτων).

Επί της υποδομής θα κατασκευαστεί επίχωμα με αμμοχάλικα ποταμού μέσου συμπυκνωμένου πάχους 0,30 m όπου απαιτηθεί .

Β. ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

Περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής:

-Κατασκευή σωληνωτού οχετού διαμέτρου 1,00 m  σε θέση που θα υποδειχθεί από την υπηρεσία κατά την έναρξη των εργασιών

-Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου σε όλο το μήκος της οδού

-Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην είσοδο του οικισμού

-Επένδυση με λίθους στους ήδη υπάρχοντες τοίχους

Γ. ΟΔΟΣΤΡΩΣΙΑ

Θα γίνουν εργασίες οδοστρωσίας , στρώση υπόβασης πάχους 0,10 m από θραυστό υλικό λατομείου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.