Στη Καλαμπάκα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης – Επισκέφτηκε την Π.Υ. το Α.Τ. και το Δημαρχείο του Δήμου Καλαμπάκας

21 Μαΐου, 2015 14:56 Επιμέλεια: /

DSD_7958_DCE

Διήμερη επίσκεψη στην Δυτική Θεσσαλία πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Σήμερα ο κ. Πανούσης επισκέφτηκε τη πόλη της Καλαμπάκας με πρώτο σταθμό την Π.Υ. όπου είδε από κοντά τις κτηριακές εγκαταστάσεις ενώ μίλησε και σε όλο το προσωπικό.

Όπως τόνισε ο Υπουργός, έχουμε μπροστά μας την περίοδο του καλοκαιριού και πρέπει όλοι μας να κάνουμε προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε παρόλο τις δυσκολίες που υπάρχουν και μετά τον Οκτώβριο να κάτσουμε πιο ήρεμα να μιλήσουμε για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το σώμα.

Μαζί με τον κ.Πανούση επίσκεψη στην Π.Υ. πραγματοποίησε και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος ο κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια ο κ. Πανούσης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Α.Τ. Καλαμπάκας όπου στην ομιλία που είχε με την διοίκηση και το προσωπικό του τμήματος τόνισε πως πρέπει όλοι μαζί να κάνουν προσπάθεια έτσι ώστε ο πολίτης να δει με άλλο μάτι την αστυνομία.

Επίσης τόνισε πως θα ήταν καλό να υπάρχει και στη πόλη μας ο αστυνομικός της γειτονιάς και μάλιστα όπως είπε να είναι γυναίκα. Ζήτησε από τους αστυνομικούς να είναι ευγενικοί με τους πολίτες και όπως είπε χαρακτηριστικά ακόμη και όταν βεβαιώνουν παράβαση να είναι με το χαμόγελο στα χείλη.

Ακόμη είναι νωρίς είπε να ανακοινώσει κάτι για την περιοχή μας αλλά και γενικά, καθώς όπως τόνισε είμαστε Κυβέρνηση τρεισήμισι μήνες. Κύριο μέλημα του πάντως είναι να αλλάξει η νοοτροπία του πολίτη απέναντι στον αστυνομικό και το αντίθετο.

Τελευταίος σταθμός για τον Υπουργό ήταν το Δημαρχείο της Καλαμπάκας όπου εκεί λόγω της απουσίας του Δημάρχου τον υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος και εορτάζων κ. Ράντος Κωνσταντίνος.

Ο κ.Ράντος αφού τον καλωσόρισε του παρέδωσε μια λίστα με μια σειρά αιτημάτων που αφορούν το Δήμο, με τον κ. Πανούση αστειευόμενος να λέει πως θα πρέπει να είσαι Πρωθυπουργός για να καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις.

Στη συνέχεια του παρέδωσαν αναμνηστικά δώρα για να αποχωρήσουν όλοι μαζί για έναν καφέ σε κεντρική καφετέρια κάτω από το Δημαρχείο.

Σε όλες τους τις επισκέψεις ο κ. Πανούσης συνοδευόταν από τον Γενικό Αστυνομικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγο Δημήτρη Σοφιό και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, κ. Βασίλη Μαστρογιάννη όπως επίσης και από τους Κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης του Νομού Τρικάλων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.