Στη Καλαμπάκα τη Πέμπτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης

19 Μαΐου, 2015 19:58 Επιμέλεια: /

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ- Ïìéëßåò ãéá ôçí óýóôáóç Þ ìç ðñïáíáêñéôéêÞò åðéôñïðÞò ãéá ôçí õðüèåóç ôçò ëßóôáò ËáãêÜñíô.(EUROKINISSI-×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)

Στη Καλαμπάκα θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ.Γιάννης Πανούσης. Ο κ.Πανούσης αρχικα στις 12 θα επισκεφτει την Π.Υ και το Α.Τ. Καλαμπάκας.

Στη συνεχεια ο κ. Πανούσης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης μας και θα συναντηθεί με ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής καθώς ο Δήμαρχος Καλαμπάκας βρίσκεται σε επίσκψη στη Γερμανία.

Η επίσκεψη του στη πόλη μας ίσως δώσει τέλος στα σενάρια μεταφοράς του Α.Τ. Καλαμπάκας που ακούγεται έντονα το τελευταίο καιρό καθώς σίγουρα θα τεθεί ερώτηση επ αυτού στον κ. Πανούση.

Ο κ. Πανούσης θα βρεθεί στη περιοχή μας για να παραστεί σε εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.