Στη Καλαμπάκα ο Αντώνης Σαμαράς

20 Ιουνίου, 2015 00:40 Επιμέλεια: /

DSC_4350_DCE

Μετά την επίσκεψη του Ρώσου Πρέσβη και του Γεώργιου Παπανδρέου το μεσημέρι της Παρασκευής, πριν από λίγο βρέθηκε στην πόλη μας και ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην περιοχή μας με αφορμή την ομιλία του που είχε το απόγευμα της Παρασκευής στα Τρίκαλα και στην συνέχεια μετέβη στη πόλη της Καλαμπάκας για να δειπνήσει με όλο του το επιτελείο στο εστιατόριο ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

Τον κ. Σαμαρά τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος και πρώην  υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Τρικάλων με την Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Σαμαράς έμεινε έκπληκτος από την ομορφιά των Μετεώρων παρόλο που το σκοτάδι δεν φανέρωναν εντελώς τους εκπληκτικούς βράχους.

Υποσχέθηκε μάλιστα στο μέλλον να ξανά επισκεφτεί την περιοχή μας και φυσικά τις Ιερές Μονές των Μετεώρων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς μιας και που «έσωσαν» την Ελλάδα, ήρθαν να » σώσουν» και την Καλαμπάκα.
    Εδώ και τώρα η οδός Καστρακίου να μετονομασθεί σε ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΩΝ.

  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Περικλή με τόσες φωτογραφίες, ελπίζω ο κορνιζάς να σου κάνει σκόντο στην τιμή.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.