Στη Καλαμπάκα μέχρι το τέλος του 2017 το Φυσικό αέριο – Ισχύει προσφορά δωρεάν τα τέλη σύνδεσης

13 Φεβρουαρίου, 2017 13:01 Επιμέλεια: /

DSC_1867

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη, των Αντιδημάρχων και αρκετών Δημοτικών Συμβούλων μίλησε ο Γενικό Διευθυντή Ε.Δ.Α Θεσσαλονίκης κ. Λεωνίδας Μπακούρας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Σινάνη ο οποίος καλωσόρισε το κ. Μπακούρα και δήλωσε χαρούμενος που μετά από πολλές προσπάθειες το φυσικό αέριο θα έρθει επιτέλους και στη Καλαμπάκα.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Μπακούρας ο οποίος υποστήριξε πως εδώ και 1,5 χρόνο δέχεται πιέσεις από το κ. Σινάνη για την έλευση του Φυσικού αερίου στη Καλαμπάκα.

Τελικά η εταιρία αποφάσισε αυτό να το κάνει πραγματικότητα και πλέον στα τέλη του 2017 και αρχές του 2018 οι Καλαμπακιώτες θα κάνουν χρήση του Φυσικού αερίου.

Αρχικά θα πραγματοποιηθεί ένα δίκτυο 16 χιλιομέτρων μέσα στη πόλη της Καλαμπάκας όπου ανάλογα με τις αιτήσεις που θα γίνονται αυτό θα επεκτείνετε μέχρι και το 2036.

Μαζί με το Δήμο θα γίνει μια μελέτη για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος όπου θα εγκατασταθεί ο αποσυμπιεστής και στη συνέχεια από κει το αέριο να φτάσει στους πολίτες. Όνειρο μου είπε ο κ. Μπακούρα είναι να βάλω Φυσικό αέριο έστω και σε ένα μοναστήρι.

Μαζί με το κ. Μπακούρα βρισκόταν και η Διευθύντρια ανάπτυξης νέων συνδέσεων η κυρία Καλογήρου όπου ανακοίνωσε την προσφορά που ισχύει και δίνει την δυνατότητα σε όσους κάνουν τώρα αίτηση να μην πληρώσουν τέλη σύνδεσης ούτε ένα ευρώ.

Μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας www.edathess.gr ή στο 11150.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δήμου να προτείνει στον κ. Μπακούρα οι εργασίες του δικτύου να συμπέσουν με τις εργασίες του νέου δικτύου ύδρευσης έτσι ώστε να μην υπάρχουν εργασίες εκσκαφής για πολλές ημέρες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.