Στη Καλαμπάκα αύριο ο πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης

26 Απριλίου, 2016 21:01 Επιμέλεια: /

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÊÏÌÌÁÔÏÓ "ÔÏ ÐÏÔÁÌÉ" ÁÐÏ ÔÏÍ ÓÔÁÕÑÏ ÈÅÏÄÙÑÁÊÇ (EUROKINISSI/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου θα συναντηθεί αύριο, Μ. Τετάρτη ο πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης θα επισκεφθεί αύριο τα Τρίκαλα και θα συναντηθεί στη 1 το μεσημέρι, στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Τρικκαίων, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα ζητήματα των Τρικάλων. Στη συνέχεια θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ενώ στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί την Καλαμπάκα, όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Χρήστο Σινάνη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.