Στη Διάβα

28 Απριλίου, 2016 07:57 Επιμέλεια: /

theodorakis kalampaka (12)

Το ότι η Διάβα έχει ισχυρή παρουσία  στα τοπικά πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα είναι γνωστό  και κοινώς ομολογημένο στοιχείο . Έ, και ο επικεφαλής του Ποταμιού που επισκέφθηκε την Καλαμπάκα την Τετάρτη , στη Διάβα  πήγε πριν ξεκινήσει  το επίσημο πρόγραμμά του στην περιοχή μας .

Στη Διάβα ο κ. Θεοδωράκης  φέρεται να επισκέφθηκε την Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα που είναι ένα από τα πρώτα στελέχη του κόμματός του η οποία μαζί με τον σύζυγό της  διατηρούν την γνωστή οινοποιία που δραστηριοποιείται στην αμπελοκαλλιέργεια .

Λοιπόν , η Διάβα  ότι και να γίνει , όποιος και να κυβερνά , μάλλον  θα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    Τότε να γκρεμίσουμε και εμείς κανένα βράχο για να στο επίκεντρο των εξελίξεων .

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.