Στέρεψε

16 Ιουνίου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

agioi theodoroi brisi 6_DCE

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούμε να κατανοήσουμε πόσο σημαντικά είναι τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τον απλό κόσμο καθώς τα γενικότερα ζητήματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο την κοινωνία είναι εξόχως ποιο σοβαρά .

Όμως η ζωή  παρ’  όλα αυτά τρέχει και η καθημερινότητα είναι αυτή που βλέπουμε κάθε πρωί μπροστά  μας οπότε η πλέον εγγύτερη στον απλό πολίτη εξουσία , η τοπική αυτοδιοίκηση συγκεκριμένα , οφείλει να τείνει ευήκοον ους , αν όχι να παρεμβαίνει και να τα επιλύσει.

Λοιπό, στο πλαίσιο αυτό έχουν δίκιο οι κάτοικοι και ειδικότερα οι κτηνοτρόφοι του οικισμού των Αγίων Θεοδώρων που ζητάνε από τον δήμο να κοιτάξει την βρύση στο έμπα του χωριού , από την οποία ποτίζουν τα ζώα τους  , καθώς στέρεψε .

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το νερό κάπου χάνεται πριν τον κρουνό και όχι ότι δεν υπάρχει νερό .

Αντιδήμαρχε , μήπως να το δεις το πρόβλημα ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.