ΣΤΕΜ: Συγχαρητήρια στο visit meteora και το δήμο Τρικάλων

11 Απριλίου, 2016 21:28 Επιμέλεια: /

stem gen. syn dek 2014 (1)

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του visit meteora, για τη τεράστια διάκριση και απόσπαση του χρυσού βραβείου στο tourism awards 2016, σχετικά με τη προβολή και διαχείριση του προορισμού των μετεώρων.

Ένα βραβείο αναγνώρισης και καταξίωσης που δείχνει τον πραγματικό δρόμο που θα πρέπει να χαράζει η όποια πολιτική και σχεδιασμός τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της περιοχής μας, κάτι στο οποίο επιμένουμε και πάντα στηρίζουμε.

Σας ευχόμαστε και εις ανώτερα.

Συγχαρητήρια και στον δεύτερο μεγάλο νικητή, της περιοχής μας, με ασημένιο βραβείο, στην ίδια διοργάνωση, tourism awards 2016, τον δήμο Τρικάλων, για τη μεγάλη επιτυχία, του μύλου των ξωτικών, σε όλους όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα στο δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου που ανταποκρίνεται πάντα σε ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη της περιοχής, του τουρισμού και της προβολής.

Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε.

Ηλίας Μαυραγάνης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.