«Στέγνωσαν»

17 Ιουλίου, 2014 08:20 Επιμέλεια: /

blaxava afieroma 1_DCE

Δεν ξέρω αν κάποιοι από την σημερινή αρχή ασχολούνται ακόμα αλλά να μεταφέρω το παράπονο πολλών κατοίκων της Βλαχάβας ότι στέγνωσε το χωριό από νερό , κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος Γιώργος Τσεκούρας .
«…Είμαστε είκοσι μέρες στεγνοί…» , σημείωσε ο πρόεδρος , εκφράζοντας την απόγνωσή του ότι δεν έχει σε ποιόν να μεταφέρει το παράπονο των συγχωριανών του .
Δεν θέλω να υιοθετήσω τα λεγόμενα του προέδρου , αλλά αν η Βλαχάβα , μετά από τόσα έργα που έχουν γίνει για την υδροδότησή της , δεν έχει νερό , τότε οι δημοτικές αρχές θα πρέπει να κάνουν πολιτικό χαρακίρι .
Πρόεδρε , μήπως κι” εσείς είστε σπάταλοι ;
Γιατί άλλη εξήγηση , με συγχωρείς , αλλά δεν μπορώ να δώσω !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.