Σταύρος Θεοδωράκης από την Καλαμπάκα – Αν επέλεγα να είμαι αρεστός και όχι αληθής το ΠΟΤΑΜΙ θα είχε πολλαπλάσια ποσοστά (Βίντεο)

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
27 Απριλίου 2016, 18:22

Το Δημαρχείο Καλαμπάκας επισκέφτηκε πριν λίγο ο Πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Νομό.

Ο κος Θεοδωράκης από την Καλαμπάκα απέκλεισε Πολιτικές Εξελίξεις ( εκλογές) και δήλωσε σίγουρος ότι η συμφωνία με τους Θεσμούς έχει κλείσει στο μεγαλύτερο μέρος. Τα όσα γίνονται τώρα περί εμπλοκή των διαδικασιών , συγκεντρώσεις αποθεμάτων κ.λ.π. είναι στα πλαίσια του επικοινωνιακού σχεδιασμού  της Κυβέρνησης.

Η Χώρα χάνει από την καθυστέρηση είπε , γιατί εκτός από τον πανικό υπάρχει και ανασφάλεια. Κανείς δεν θέλει να επενδύσει υπό αυτές τις συνθήκες στην Ελλάδα , αλλά και όσοι έχουν επενδύσει προσπαθούν να φύγουν το συντομότερο. Τα capital control έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην οικονομία και έχουν δυσκολέψει τις Επιχειρήσεις που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν.

Τα πράγματα είναι δύσκολα και θα γίνουν δυσκολότερα αν δεν το καταλάβει η κυβέρνηση , την ώρα που η πατρίδα μας , λόγω των συγκυριών , θα μπορούσε να ευημερεί και να αναπτύσσεται.

Το μεγαλύτερο διαχρονικό πρόβλημα της Χώρας είναι το Κομματικό Κράτος και η Γραφειοκρατία που συντηρεί για πολιτικούς λόγους.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης αφού καλωσόρισε τον υψηλό επισκέπτη ανέφερε ότι η Καλαμπάκα παρ’  όλα τα προβλήματα προσπαθεί και είναι σε καλύτερη κατάσταση από άλλες περιοχές.

Ενημέρωσε τον κο Θεοδωράκη για το τι παθαίνουν  οι επισκέπτες που φτάνουν στην πόλη από τα Γρεβενά και τα Ιωάννινα , διερχόμενοι από μιας τέτοιας κατάστασης Εθνική οδό , την στιγμή που το έργο του αυτοκινητόδρομου Ε-65 είναι ημιτελές και δεν ολοκληρώνεται .

Στόχος όλων αυτών των συναντήσεων είναι να καταγραφούν τα προβλήματα προκειμένου να εξεταστεί ο τρόπος συμβολής του Ποταμιού στην επίλυσή τους μέσω της προώθησής τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ή με όποια άλλη μορφή κριθεί κατάλληλη.

Ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να μεσολαβήσει ώστε να αλλάξει η διαδικασία απασχόλησης εργαζομένων στους Δήμους αφού υπάρχουν πολλά κενά και οι Δήμοι έχουν μεγάλες ανάγκες.

Ο κος Σινάνης έθεσε και το θέμα της Σιδηροδρομικής σύνδεσης Καλαμπάκας και την αναβάθμιση αυτής ( ηλεκτροκίνηση ) , αφού αυτήν την ώρα τα δρομολόγια είναι λίγα και δεν εξυπηρετούν.

Τέλος ενημέρωσε τον κο Θεοδωράκη για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας να μετονομαστεί ο Δήμος σε Δήμο ¨Μετεώρων¨.

Ο κος Σινάνης χάρισε στον Πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ μια εικόνα της παλαιάς και μοναδικής Εκκλησίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας.

 

theodorakis kalampaka (1) theodorakis kalampaka (2) theodorakis kalampaka (3) theodorakis kalampaka (4) theodorakis kalampaka (5) theodorakis kalampaka (6) theodorakis kalampaka (7) theodorakis kalampaka (8) theodorakis kalampaka (9) theodorakis kalampaka (11) theodorakis kalampaka (12) theodorakis kalampaka (13) theodorakis kalampaka (14) theodorakis kalampaka (15) theodorakis kalampaka (16) theodorakis kalampaka (17) theodorakis kalampaka (18) theodorakis kalampaka (19) theodorakis kalampaka (20) theodorakis kalampaka (21) theodorakis kalampaka (22) theodorakis kalampaka (23) theodorakis kalampaka (24)

 

  • Μπουρανής

    «Αν επέλεγα να είμαι αρεστός και όχι αληθής το ΠΟΤΑΜΙ θα είχε πολλαπλάσια ποσοστά» και εγώ το ίδιο θα έλεγα αν τα ποσοστά μου ήταν 0,75%.
    Πάντως σε θαυμάζω γιατί σε συνόδευε μέγας σοσιαλιστής κολλητός της κουμπάρας του μπάρμπα σου Σιμήτη Όταν με το καλό γίνεις πρωθυπουργός και τον κάνεις υπουργό και να του αλλάξεις το τζίπ γιατί ο δήμαρχος του έδωσε ένα παλιό.

  • Ρίθνων

    Την πάτησες φιλαράκο, όσοι πέρασαν από το δημαρχείο δεν ξαναείδαν αρχηγία, όπως Σαμαράς, Τζιτζικώστας, Μειμαράκης και τους είχαν δώσει και εικόνα. Εσένα που σε δώσαν κορνίζα μάλλον δεν θα ξαναδείς ούτε την βουλή.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .