Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Νίκος Ρωμανός μετά την Τροπολογία Αθανασίου

admin
admin
10 Δεκεμβρίου 2014, 14:29

Προς άρση του αδιεξόδου στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού οδηγεί η βελτιωμένη Τροπολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπου Αθανασίου, που προβλέπει εκπαιδευτικές άδειες σε κρατούμενους φοιτητές και σπουδαστές με ηλεκτρονική παρακολούθηση (βραχιολάκι), εφόσον ο κρατούμενος φοιτητής έχει παρακολουθήσει εξ αποστάσεως με επιτυχία το ένα τρίτο των μαθημάτων και των εργαστηρίων ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου. Η τροπολογία έγινε ομόφωνα δεκτή, μετά την απόσυρση του αιτήματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για ονομαστική ψηφοφορία, αφού κρίνεται ότι ικανοποιεί το αίτημα του κρατούμενου απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού.

Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ο Νίκος Ρωμανός σταματά την απεργία πείνας και αρχίζει τη σίτιση.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, ο Νίκος Ρωμανός άρχισε να τρώει φρυγανιές και οι γιατροί τού χορήγησαν ορό, ενώ συνεχίζονται οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι πιθανές επιπτώσεις της πολυήμερης απεργίας πείνας στο οργανισμό του Νίκου Ρωμανού και να εκτιμηθεί ο χρόνος νοσηλείας, που θα απαιτηθεί για να επανέλθει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .