Στα βλάχικα

26 Οκτωβρίου, 2015 09:02 Επιμέλεια: /

DSD_1815_DCE

Πολλές οι αξιοσημείωτες στιγμές της επίσκεψης του Υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Καλαμπάκα πότε βαθιά ανθρώπινες και πότε με έντονη πολιτική απόχρωση .

Όμως την παράσταση έκλεψε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βουρλίτσης ο οποίος στην σύντομη συνομιλία που είχαν του μίλησε στην Βλάχικη διάλεκτο  με αποτέλεσμα κάποιοι να  αναρωτιούνται τι ακριβώς ειπώθηκε από την Αντιδήμαρχο .

Πονηρός ο Βλάχος Βουρλίτσης αλλά και πονηρότεροι κάποιοι που έσπευσαν  να ρωτήσουν  παρόντα Βλάχο να τους κάνει μετάφραση της στιχομυθίας  .

Αγαπητοί μου , δεν ξέρω τι μετάφραση σας έκανε αλλά εγώ εκείνο που έμαθα ήταν ότι ο Βουρλίτσης του είπε τα εξής : «γκινιβίνι λεβέντ τούτι νόϊ χιμ κουτίνι και μη τι ασπάρι» .

Αντιδήμαρχε , τελικά τα ξέρεις άριστα τα μυστικά της πρόκλησης ενδιαφέροντος γύρω από τα΄όνομά  σου .  Ορίστε , έβαλες τους ανθρώπους σε περιέργεια να ρωτάνε τι είπες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.