Στα πλατάνια

26 Δεκεμβρίου, 2015 13:10 Επιμέλεια: /

_DSC8643_DCE

Στην γνωστή ταβέρνα «Πλατάνια» , στη Διάβα  , όπως πληροφορηθήκαμε  , κάλεσε  και θα δεξιωθεί τα μέλη  της δημοτικής του ομάδας και τους συνεργάτες του ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης με αφορμή την ονομαστική του εορτή .

Μια  γεμάτη από εκδηλώσεις  και άλλες υποχρεώσεις μέρα η Κυριακή για τον Δήμαρχο καθώς από το πρωί θα βρίσκεται στην πανηγυρίζουσα  Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου , το μεσημέρι θα παρουσιάσει τον νέο προϋπολογισμό του  δήμου στην συνεδρία του Δ.Σ και αμέσως μετά γεύμα στα πλατάνια ενώ ενδιάμεσα  τρέχουν και άλλες εκδηλώσεις . Τώρα , πως θα τα προκάνει όλα τούτα , είναι ένα θέμα που  εμάς δεν μας πέφτει λόγος , απλά εκφράζουμε έναν προβληματισμό .

Δήμαρχε , επί τη ευκαιρία , χρόνια πολλά σου , αλλά σκέπτομαι αν , λέω αν , τσακίσει ο λύκος το ποδάρι και η συνεδρίαση τραβήξει μακράν , φοβούμαι  ότι  αντί για γεύμα  θα πάτε για δείπνο τελικά !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.