Στα ορεινά όχι μόνο στις γιορτές αλλά και τις καθημερινές ο Θανάσης Λιούτας

25 Αυγούστου, 2016 12:01 Επιμέλεια: /

LIOYTAS1

Στα ορεινά όχι μόνο στα πανηγύρια και στις γιορτές αλλά και τις καθημερινές βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι ο Θανάσης Λιούτας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε στις θρησκευτικές εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου, σε χωριά του ορεινού όγκου του Νομού Τρικάλων και επέστρεψε στα ίδια χωριά και όχι μόνο, λίγες ημέρες αργότερα, προκειμένου να συζητήσει  με τους κατοίκους τους τα πραγματικά προβλήματα που τους απασχολούν.

Η συνειδητή επιλογή του κ. Λιούτα να δώσει βαρύτητα αυτό το καλοκαίρι στα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας επενδύοντας σε ουσιαστικές επαφές και ανθρώπινες σχέσεις, εκτιμήθηκε από τους συμπολίτες του οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χαρά στα χωριά τους.

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα σταθεί  αρωγός στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ζωντανά τα χωριά τους και οι ίδιοι ζωντανή  την ελπίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.