Στα ορεινά

26 Ιουλίου, 2014 08:51 Επιμέλεια: /

DSD_7785_DCE

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι το τοπικό κοινωνικό και πολιτιστικό μας γίγνεσθαι χτυπά στα χωριά του ορεινού όγκου .
Είναι ένα τρίπτυχο εορτών του εκκλησιαστικού κύκλου (Αγία Παρασκευή – Σωτήρος -Δεκαπενταύγουστος ) που μαζί με την παράδοση συνυφαίνουν την ταυτότητα της περιοχής μας .
Πολλά τα χωριά που χθες και σήμερα πανηγυρίζουν αρχής γενομένης από το αρχοντοχώρι του Ασπροποτάμου , το Χαλίκη , την Κρανιά , την Τζούρτζια και μια σειρά άλλα χωριά που τιμούν και σεμνύνονται την Αγία Παρασκευή .
Προς τα πανηγυρίζοντα ορεινά χωριά λοιπόν ανηφόρησε και η νέα πολιτική ηγεσία με επικεφαλής τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Χρήστο Σινάνη που σε αυτό το επίπεδο ακολουθεί μάλλον τα χνάρια του νυν δημάρχου Δημ. Σακελλαρίου .
Εμείς απλά να ευχηθούμε στα πανηγυρίζοντα χωριά και στους κατοίκους χρόνια πολλά και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.