Στα Μετέωρα βρέθηκε η Ευρωπαία Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου

22 Μαΐου, 2015 21:04 Επιμέλεια: /

DSC_2961_DCE

Στα Μετέωρα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα  η Ευρωπαία Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου συνοδεία στελεχών της Γενικής Διεύθυνσης της Περιφερειάρχης Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πριν από λίγο όλη η αποστολή μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη βρέθηκε στην Ι.Μ. Αγίου Στεφάνου όπου ξεναγήθηκε από τις μοναχές μένοντας φυσικά ενθουσιασμένη  τόσο από την ομορφιά του Μοναστηριού όσο και από το κάλλος των Μετεώρων.

Παρών και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπουτίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσίγκας και η προϊσταμένη της Εφορείας  Αρχαιολογίας Τρικάλων κυρία Ματζανά.

Από την επίσκεψη δεν παρευρέθηκε κανείς εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής ενώ μετά από επικοινωνία που είχαμε η αιτία ήταν πως ποτέ δεν ενημερώθηκαν για την επίσκεψη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.