Στα Μετέωρα πότε ;

26 Ιουλίου, 2016 07:58 Επιμέλεια: /

pavlopoulosssss-620x320_DCE

Με την παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα γίνουν οι εκδηλώσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς  Πηλίου ,  με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων  αδιάλειπτης λειτουργίας του . Η συμπλήρωση 100 χρόνων για μία ελληνική συνεταιριστική οργάνωση με έντονη εμπορική δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα παραγωγής πράγματι δεν αποτελεί απλά ένα συμβατικό ορόσημο, κάτι που φαίνεται ότι δεν πέρασε απαρατήρητο από την Προεδρία της Δημοκρατίας  που ανταποκρίθηκε ασμένως στην πρόσκληση .

Στην σεπτή και αγία λιθόπολη των Μετεώρων πότε αγαπητέ δήμαρχε ο ανώτατος πολιτειακός άρχων  δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντός του ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.