Στα ύψη η αντιπαράθεση μεταξύ Σινάνη και Σακελλαρίου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
1 Ιουλίου 2016, 12:43

Περίοδο ανοχής και συμπόρευσης τέλος , ήταν τα λόγια του πρώην Δημάρχου Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου , για να συμπληρώσει ότι η συνεργασία και η καλοσύνη θεωρείται αδυναμία από τον νυν Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ο κος Σινάνης επιτέθηκε στον πρώην Δήμαρχο , λέγοντάς του ότι έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να μην γίνει η γέφυρα της Διάβας.

Ο κος Σακελλαρίου αποκάλυψε ότι κατέθεσε αίτημα στον Δήμαρχο για να ενημερωθεί για μια σειρά θέματα , αλλά πέρασαν δύο μήνες και ακόμη δεν έλαβε απάντηση . Έτσι αναγκάζεται όπως λέει να δημοσιοποιήσει την συγκεκριμένη αίτηση , που υπογράφουν και άλλοι 6 Δημοτικοί Σύμβουλοι της ομάδας του και αναφέρει:

Για ενημέρωση μας ζητάμε να μας πληροφορήσετε γραπτώς για τα εξής θέματα:

  1. Ποιες είναι οι οφειλές των πολιτών μέχρι σήμερα 20/04/16
  2. Ποιο είναι το χρηματικό υπόλοιπο της επιχείρησης σήμερα 20/04/16 (ταμείο & τράπεζες)
  3. α) Πόσοι και ποιοι συνδέθηκαν μέχρι 31/08/15 με το δίκτυο αποχέτευσης Καλ/κας – Διάβας – Καστρακίου σύμφωνα με την απόφαση της Επιχείρησης και του Δημοτικού Συμβουλίου (μειωμένη τιμή)

β) Πόσα χρήματα πλήρωσε ο καθένας και για πόσα τετραγωνικά αναλυτικά

  1. Ποιοι εργάζονται στην Επιχείρηση και αμείβονται με ανάθεση εργασίας – μπλοκάκι
  2. Το φθινόπωρο του 2015 κατασκευάστηκε στην Τ.Κ. Καστρακίου επέκταση δικτύου αποχέτευσης από το τελευταίο φρεάτιο της οδού Γ. Μαμάτα (προς νέο Κοιμητήριο) προς εκτός σχεδίου περιοχή.

α) Με ποια μελέτη έγινε και ποιο το κόστος της. β) Ποιος ήταν ο επιβλέπων μηχανικός.

γ) Ποιος ήταν ο ανάδοχος, αν πληρώθηκε και με ποιο παραστατικό, δ) Ποια ήταν η αξία των υλικών και με ποια παραστατικά πληρώθηκαν, ε) Ποιος έκανε την αποκατάσταση του ασφαλτοστρωμένου δρόμου, ποιος πλήρωσε τα υλικά και με ποια παραστατικά.

στ) Ποια τα έσοδα του συγκεκριμένου έργου (συνδέσεις-τετραγωνικά-έσοδα).

Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα  στις 10.00 το πρωί ,  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης θα βρίσκεται στο Ράδιο Σταγών για να απαντήσει σε ερωτήματα του σταθμού αλλά και των ακροατών.

  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Αν δέχεται θα ερχόμουν με μεγάλη χαρά και εγώ στον σταθμό για συζήτηση. Αναμένω απάντηση.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .