Στα ίδια

25 Ιουλίου, 2014 08:02 Επιμέλεια: /

xaan meteora 1_DCE

Δε λέω , ιδιωτικού χαρακτήρα η επίσκεψη του Ευρωπαίου Επιτρόπου Γιοχάνες Χαν στα Μετέωρα , αλλά από την στιγμή που συνοδεύονταν από την πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας και Αντιπεριφέρειας του Νομού μας η πολιτική τάξη επέβαλε να είναι στην ομήγυρη και ο νυν Δήμαρχος Δημ. Σακελλαρίου τον οποίο μάλλον ξέχασαν να καλέσουν .
Βέβαια κλήθηκε στη Λάρισα αλλά όχι και στην παρουσία του Ευρωπαίου παράγοντα στην έδρα του δήμου κάτι που έρχεται να βεβαιώσει ότι το πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να λειτουργεί με παλαιοκομματικού τύπου κριτήρια .
Αγαπητοί μου , μήπως , λέω μήπως , πάτε αντίθετα με ότι συμβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή με την συγκυβέρνηση ;
Εκτός κι” αν δεν πολιτογραφείται ο Σακελλαρίου ΠΑΣΟΚ ;
Κατά τ” άλλα ο Αγά Χαν , συγνώμη , ο Γιοχάνες Χαν ήθελα να πω , έμεινε άφωνος με το Μετεωρίτικο τοπίο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.