Στα ίδια πάλι

10 Σεπτεμβρίου, 2015 11:34 Επιμέλεια: /

11793416_493269444169613_276110174_n_DCE

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί Καλαμπακιώτες μας καταθέτουν παράπονα για την εικόνα της Τρικάλων τις απογευματινές και κυρίως νυχτερινές ώρες όσον αφορά το παρκάρισμα αυτοκινήτων .
«Τα ίδια και χειρότερα» μας δηλώνουν ζητώντας μας να μεταφέρουμε τα παράπονα στην δημοτική αρχή τονίζοντας ότι η Τρικάλων είναι στα ίδια και χειρότερα από ότι πριν ληφθούν τα μέτρα νέων ρυθμίσεων του κυκλοφοριακού φόρτου στο κέντρο της πόλης .
Σε μια περιδιάβαση επί της Τρικάλων αυτές τις ώρες , πράγματι είδαμε μόνιμο παρκάρισμα και όχι στάθμευση όπως πρέπει και αυτό σχετίζεται με την απουσία ελέγχου .
Εμείς μεταφέρουμε αυτές τις επισημάνσεις των Καλαμπακιωτών και πιστεύουμε πως η δημοτική αρχή θα εξετάσει κατά πόσο ισχύουν λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα .
Αγαπητοί μου , με μια τσεκουριά δεν κόβεται το δένδρο . Θέλει πολλές και συντονισμένες για να έχει αποτέλσμα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.