Στα Γρεβενά με βουλευτές και φίλους ο Θανάσης Λιούτας

13 Ιουνίου, 2015 10:19 Επιμέλεια: /

lioytas grevena 3_DCE

Ο Θανάσης Λιούτας δεν ξεχνά τους φίλους τους. Αυτό το απέδειξε για άλλη μια φορά, επισκεπτόμενος τα Γρεβενά για να συναντήσει φίλους τους οποίους γνώρισε στις ευρωεκλογές, πριν από ένα χρόνο και οι οποίοι τον τίμησαν ιδιαίτερα, αναδεικνύοντάς τον πρώτο σε σταυρούς, υποψήφιο ευρωβουλευτή στο Νομό Γρεβενών όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας αλλά όλων των κομμάτων.
Ο κ. Λιούτας συνάντησε δεκάδες Γρεβενιώτες στους δρόμους και στα στέκια της πόλης μαζί με τον τοπικό βουλευτή Τιμολέων Κοψαχείλη και τον βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ. Θεόδωρο Φορτσάκη με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για την πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας.
Αμέσως μετά ο κ. Λιούτας παρακάθισε σε γεύμα φιλοξενούμενος του κ. Κοψαχείλη και του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ Θανάση Σταυρόπουλου στο οποίο, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και πρώην υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι βουλευτές Μαρία Αντωνίου, Γιάννης Αντωνιάδης και Θεόδωρος Φορτσάκης, πολιτευτές, πρόεδροι ΝΟΔΕ, καθώς και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Θανάσης Λιούτας επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις και στις διαρκείς επαφές με τους ψηφοφόρους του, συνεπής στις προεκλογικές του υποσχέσεις ότι θα είναι δίπλα σ’ αυτούς όχι μόνο προεκλογικά αλλά διαρκώς.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.