Στα χέρια της Αστυνομίας η σπείρα που ρήμαζε Δημόσιες Υπηρεσίες

18 Νοεμβρίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

syllipsi

Δημόσιες υπηρεσίες και εταιρείες που διέθεταν χρηματοκιβώτια φαίνεται ότι στοχοποιούσε πολυμελής σπείρα, την εξάρθρωση της οποίας ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 28 έως 50 ετών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει άλλους τέσσερις συνεργούς τους.

Ανάμεσα στους “στόχους” της σπείρας περιλαμβάνεται η Ζ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης που, συστεγάζεται με τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Από τη συγκεκριμένη Εφορία, όπως επίσης από ιδιωτική εταιρεία, οι δράστες “ξήλωσαν” ισάριθμα χρηματοκιβώτια, που περιείχαν συνολικά 65.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ στο “ενεργητικό” τους μετρούν ακόμη διαρρήξεις σε εταιρείες, από όπου έκλεψαν εμπορεύματα και ηλεκτρονικές συσκευές, αξίας 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα μέλη της σπείρας δρούσαν στη Θεσσαλονίκη, κατά βάση, σε απομακρυσμένες και ερημικές τοποθεσίες, ενώ τα “χτυπήματα” καταγγέλθηκαν το διάστημα από τον περυσινό Σεπτέμβριο έως τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι ως μέλη της σπείρας έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Aftodioikisi.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.