Στα χέρια στα Φέρσαλα !!

8 Ιανουαρίου, 2016 08:06 Επιμέλεια: /

ImageHandler_DCE

Το ότι ο κάθε πιστός θα ήθελε να ανασύρει   τον Τίμιο Σταυρό κατά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων τη μέρα των Θεοφανείων  είναι γεγονός αναμφισβήτητο και δηλώνει την πίστη που έχουν οι άνθρωποι στο σύμβολο της Χριστιανοσύνης θεωρώντας το μεγάλη  ευλογία !!

Όμως συμβαίνουν  και κάποιες ακρότητες  που δεν συνάδουν  με τη μέρα . Παράδειγμα στα Φέρσαλα  και συγκεκριμένα στις πηγές  «Απιδανού»  , όπου παραδοσιακά  γίνεται η τελετή κατάδυσης  , ένας ηλικιωμένος και ένας νεαρός ήρθαν στα χέρια διεκδικώντας ο καθένας για λογαριασμό του   τον Τιμίο Σταυρό  .

Ήταν  τόσο  έντονη η λογομαχία  που χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας  προκειμένου  να λήξει το επεισόδιο! !

Αντιδήμαρχε , θερμόαιμοι οι Φαρσαλινοί βλέπω !!! Και αν μεν πρόκειται για την πίστη καλώς , αν όμως συνδυάζεται με άλλα πράγματα κακώς !!

Γι΄ αυτό θα σου πρότεινα του χρόνου να οργανώσεις την ρίψη στα Τρία Ποτάμια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.